Moziesik Viktória vagyok, a Lash Style Magyarország kizárólagos forgalmazója, trénere, szakmai zsűritag, szalon tulajdonos és a Mo Lashes s.r.o. tulajdonosa. 

2013-ban találkoztam először a szempilla építéssel, még ebben az évben jelentkeztem az első tanfolyamra, ahol sajnos sok információt nem kaptam, ennek megfelelően a munkám sem volt igazán minőségi. 2014-ben az Instagram és facebookon látott szebbnél szebb munkák motiváltak, és elkezdtem tovább tanulni, fejleszteni magam. Azóta évente 2x veszek részt továbbképzéseken külföldi oktatóknál, hogy biztosan a legújabb trendeket, stílusokat, technikákat, információkat és fejlesztéseket tudjam itthon átadni a fejlődni vágyó kollegináknak. 

2016 és 2018 között a cseh Glamour lashes csapatának tagja voltam, ennek köszönhetően szerves részese lettem 3 piacnak is (Magyarország, Szlovákia és Csehország). Azt hiszem, ennek köszönhetően, sokkal jobban belelátok, mekkora különbségek vannak a pilla világában, attól függően, melyik országról van szó a nagyvilágban. Az együttműködésünk lezárása után hónapokkal, csatlakoztam a Lash Style csapatához, 2018 decemberébe. A márka megálmodója Simon-Lendvai Hajnalka, akivel mondhatom szinte mindenben egyezik a felfogásunk a szakmával kapcsolatosan, legyen ez a célunk, igényességünk, őszinteségünk, fejlődni vágyásunk, szakmai tudatosságunk, segítőkészsünk, szakmai alázatunk és minőségi anyagokkal való elvárásunk. Ezért is tesztelünk mindet minden országban, ahol jelen vagyunk (Ausztria, Svájc, Németország, Szlovákia, Csehország, Magyarország).  Hajniban nem csak szakmai/üzleti partnert találtam, de igazi barátot is. Ha valakire lehet ebben a szakmában felnézni, az számomra Ő. Mindig egyenes, hiteles és a tudása verhetetlen. Nem véletlen rendszeres előadója a legnagyobb szempillás kongresszusoknak, Amerikában és Európában is, mint ahogy nemzetközi zsűritag évek óta. 

Éveken át rendszeresen vettem részt ÉLŐ versenyeken, ahol mindig dobogós voltam, több különdíjat is kaptam a szakmai zsűritől. Mára a versenyzést befejeztem, inkább másokat segítek hozzá és készítek fel a versenyekre. Sosem álltam be a sorba, igy mindig megelőztem a trendeket, amik utána később itthon is nagyon befutottak, mint például a „mini” szettek (maximum 9mm), a természetes hatású szempillák, színes pillák használata a mindennapokban, különleges ívű pillák, külföldi és nemzetközi profi versenyeken való részvétel, filtermentes képek használata stb. 

Oktatóként a célom, hogy magabiztos, színvonalas, munkájukra igényes és korrekt pillásokkal bővüljön az itthoni és nemzetközi piac is. 

Nem szeretnék olyan kolleginákat „kinevelni”, akik az én másolataim lesznek. Nekem sokkal felemelőbb érzés, amikor látom kialakulni a tanítvány saját stílusát és én ebben a segítségére vagyok. Ezért tartom fontosnak, hogy a tanfolyamaimon soha nincs CSAK ez vagy CSAK az a jó. Teljes mellszéllességgel ki állok a termék mellet, amit képviselek, imádom, de soha nem erőltetem senkire, igy aztán az sem történhet meg, hogy azért elengedjem el valaki kezét az oktatás után, mert más terméket, csipeszt használ, vagy stílust képvisel, mint én! Több tanítványom is nemzetközi sikereket tudhat magáénak, akár mint versenygyőztesek, trénerek vagy termékek forgalmazói. A nagyvilágban sok helyen találkozhattok velünk, Florida, Hollandia, Svájc, Szlovákia és további országokban dolgoznak jobbnál jobb pillások, akiket hozzá segíthettem sikereikhez és máig jó kapcsolatot ápolunk. 

Kedvenc hashtagem a nofilter, minden munkám mellett ott van, így minden, amit tőlem látsz, nyers fotó, nem kapsz mást majd a szalonban sem akár vendég akér tanulóként érkezel! Nem tartom korrektnek becsapni a vendégeket és tanulókat sem. 


Bármilyen kérdéssel fordulnál hozzám, megteheted a viktoriamolashes@gmail.com e-mail címen. 
Szakmai továbbképzések:


2013 – Lady Lash – alapképzés 5 (Budapest) 

2014 – Szépség – Gyár – 2D (Budapest)

2014 – Szépség – Gyár – light volume (Budapest)

2015 – Smart Lashes – nemzetközi tréner tréning (Prága)

2015 – Eternite Lashes – Volume képzés 

2016 november  – Glamour Lashes – Nemzetközi tréner képzés 

2016 november  – Glamour Lashes – Eyeliner (Tusvonal hatás) (Prága) 

2016 november – Julija Baltulioniene – Your Guide to Successful Competition (Verseny felkészítő) 

2017 március – Laura Kaminskiene (MB Beauty School) – Volume 

2017 április  – Mariana Smirnova – Royal volume 

2018 január – Sofja Smatko (Sophie training center) – Perfect Russian Volume 

2018 január – Sofia Smatko (Sophie traianing center) – Technique Lash – to – lash 

2018 október – 2 napos Lucie Veselá – Mega volume training – Bordeaux technika

2020 január – 2 napos Olga Neviemnko – Master Class 

2020 február – 2 napos Simon – Lendvai Hajnalka – Megavolume master class
Szakmai eredmények/ elismerések/díjak 

2014. december – Smart lashes/ Online verseny 1. hely

2015. Smart lashes/ Online verseny 2. hely 

2016. október / I. Long Lashes Championship (Live verseny)/ Kategória: Volume lashes 3. hely 

2016. október Lash Pro Contest Slovenia 

Kategória: Light Volume (Master)

1. hely  

+ Különdíj: „Favorite volume lashes”

2016 december – 2017 május Lash Inc Magazin

(többszáz munka közül, az én munkám is bekerült a legnagyobb nemzetközi szakmai magazinba)


2017 Augusztus 

London Lash Professional díj (A világ 100 legjobb szempilla stylist listája)

Award of Excellence 2017

 

2017 október LashAgora Wien/ Kategória: Light Volume (Professional) / 2. hely 


2018. Február

Zsűritag/ Szépség-gyár III. Kompetencia versenyen  

2018 Február 

Jelöltek a NALA Gala awardon (lash artist of the year kategóriában) 


2018. Február 

Előadóként részt vettem a Csehországban megredezett Master Stylist szemináriumon. Téma: Hogyan készíts megfelelő promóciós kepéket a munkádról.


2018 október Gold Lashes (Bratislava)/ Kategória Volume lashes 1. hely 


2018 október LashAgora Wien/ Kategória: Light Volume (Expert) 1. hely / +Különdíj 

Kategória: 2D (Expert) 1. hely 

2019 május/ Pillatábor / Előadó/ Téma: A tökéletes precizitás 

2019. Ősz/ Lash Art Stylist online verseny/ Zsűritag