Budapesten elérhető tanfolyamokat a Lash Style Academy vezető oktatója, Viktória Moziesik tartja.

Széleskörű oktatásaimon megismertetem veled a pillázás minden apró részletét. Részletesen foglalkozunk a szempilla elméleti és gyakorlati részével. Kiterjesztjük tudásod minden téren, hogy magabiztosan, elegendő elméleti tudással, de legfőképpen igényesen és szakszerűen tudj nekivágni, ennek a csodálatos szakmának. A tanfolyam pontos programjáról e-mailben tudsz érdeklődni a viktoriamolashes@gmail.com e-mail címen. Kérlek minden esetben írd oda, melyik tanfolyamról érdeklődsz.

A workshop kiscsoportos, azaz maximum 2 fővel zajlik.

Amennyiben egyéni oktatásra szeretnél jelentkezni, szintén e-mailben tudsz érdeklődni.

Elérhető tanfolyamok (egyéni vagy kiscsoportos):

2 napos Alaptanfolyam (1-2D) – ezt a tanfolyamot a teljesen kezdőknek ajánlom

1 napos Alaptanfolyam (1-2) – az egynapos tanfolyam azoknak jó megoldás, akik már jártak alaptanfolyamon, mégis úgy érzik vannak hiányosságok, kérdések, nem olyan a munkájuk, amivel elégedettek lennének esetleg nem tanulták a szálankénti 2D építését

2 napos Volume tanfolyam – ez a tanfolyam kizárólag az alap 1D tanfolyam után végezhető el, ezt oklevéllel kell alátámasztani (természetesen másnál elvégzett tanfolyam is megfelel)

1 napos Volume tanfolyam –  akik már végeztek el volume tanfolyamot, mégis hiányos a tudásuk, vannak technikai, akár elméleti kérdések, vagy csak szeretnek fejlődni, más szemszögből látni a szakmát 🙂

„Fókusz” (mentoring) program

A fókusz program nem véletlen kapta ezt a nevet. Itt ugyanis nem egy teljes oktatást kell elképzelni. Ebben a pár órában, csak rád és a te kérdéseidre, problémáidra fókuszálunk. Ezért MINDEN esetben egyéni programról beszélünk. Sokszor már egy-két ilyen óra is nagy változást tud hozni a munkádba, amivel megkönnyíted a mindennapjaidat. Azoknak ajánlom, akik jártak több workshopon/tanfolyamon, ennek ellenére vannak apró hibák, kérdések, például a belső szemzug, tincsezés, helyes pozicionálás stb.