Akció!

Raven szempilla ragasztó 5ml

13 ,990 Ft 11 ,990 Ft Bruttó

A márkánk egyik igazi kedvence a szempilla Stylistok körében! 

A Raven, ISO minősítésű ragasztó.

Száradási idő: 0,5-1,5 mp.

Tartósság: Minimum 5 hét

Hőmérséklet: 20-2°C

Páratartalom: 30-70%

Kiszerelés: 5 ml

Latex mentes

 

Készleten

Add to wishlist
Add to wishlist

Leírás

Raven szempilla ragasztó 5ml

 

A márkánk egyik igazi kedvence a szempilla Stylistok körében!

Mély fekete, híg állagú, gyorsan száradó tartós ragasztó, erős tapadással, mely oktatóink és ügyfeleink egyik nagy kedvence. Raven szempilla ragasztó 5ml nyáron kiemelkedően bírja a nagy hőmérsékletű munkavégzést is.

Minden technikához alkalmas (1D, FLAT, Volume). Kezdőknek és profiknak egyaránt ajánljuk. A ragasztó gyakorlatilag körülménytől függetlenül tökéletesen működik. Amennyiben gyorsan, precízen dolgozunk, alacsonyabb páratartalom esetében, ajánljuk a Speed Up Kötésgyorsító 15ml, kötésgyorsító folyadékunk használatát! Melynek segítségével gyorsabban, könnyebben és tökéletesebben tudunk dolgozni. Az eredmény pedig tartósabbá válik ennek köszönhetően.

Felbontás után, ideális 1-2 hónapon belül felhasználni. Mindig tároljuk száraz, hűvös helyen, ideális egy légmentesen záródóVákuumos ragasztó tartó tégely de NEM hűtőben! A ragasztók összetételéről és annak hatásairól, egészséget befolyásoló tényezőiről oktatásainkon többet megtudhatsz.

Minden ragasztónk SAJÁT márkánk Cleanerével és primerével teszteljük, így nem tudunk garanciát vállalni működésükre, amennyiben más márka előkészítőivel használod (ez nem zárja ki, a ragasztó működését egyéb márka primerével).
Kizárólag professzionális felhasználásra!

Száradási idő: 0,5-1,5 mp.

Tartósság: Minimum 5 hét

Hőmérséklet: 20-2°C

Páratartalom: 30-70%

Kiszerelés: 5 ml

Latex mentes

 

Szempilla hosszabitó oktatásainkon többet megtudhatsz a tökéletes ragasztó tulajdonságairól és optimális használatáról. Keresd bizalommal oktatóinkat!

Szeretnél minőségi alapanyagokkal, minőségi szolgáltatást kedvezőbb áron nyújtani? Érdeklődj referencia szalon programunkról. Élvezd ki az ezzel járó előnyöket és kedvezményeket. Tartozz egy kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapathoz, ahol az elsődleges cél a fejlődés, a minőségi szolgáltatás nyújtás!

Ha még nem ismered termékeinket, de szívesen kipróbálnád, jelezd nekünk bátran, lehetőséget biztosítunk egy kedvezőbb áron lévő termékcsomagnak a megvásárlását.