Mind a(z) 13 találat megjelenítése

Akció!
Add to Wishlist

Kézfertőtlenítő zselé 29ml

2 ,490 Ft 1 ,890 Ft Bruttó

Kézfertőtlenítő zselé, hidratáló összetevőkkel. Fertőtleníti és ápolja a kezeket, megvédi a kiszáradástól. Elérhető többféle illatban.

Kiszerelés: 29ml

 

Kedves vásárlóink!

Sajnos a COVID19 vírus miatt, jelenleg a fertőtlenítőket, maszkokat, mi magunk is csillagászati árakon tudjuk csak beszerezni, már amit egyáltalán be lehet szerezni. A maszkok a mostani állás szerint ezerötszáz százalékkal drágábbak a piacon, mint pár héttel ezelőtt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkedvezőbb árakon tudjuk ezeket beszerezni és így elérhetővé tenni mindenkinek.

Add to Wishlist

Primer

4 ,990 Ft Bruttó

A helyesen előkészített szempilla alapja a primer használata. Tökéletesen zsírtalanít, ezzel biztosítja a hosszú, tartós tapadást és a ragasztó gyors működését. Primer használatával, körülbelül 0,5- 1 mp-el gyorsítjuk a ragasztónkat.
Microkefével kis mennyiségben vigyük fel a természetes pillának azon részére, ahol az illesztés lesz (Klasszikus 1D akár a természetes szempilla teljes hosszán, volume esetében, csak a szempilla tövére, de NEM a bőrre!)
Kellemes illattal.

Kiszerelés: 15 ml

Add to Wishlist

Speed Up Kötésgyorsító 15ml

5 ,790 Ft Bruttó

A Speed ​​Up kötésgyorsító felgyorsítja a ragasztó száradását, ezzel megelőzve a tincsek összezáródását és összetapadását munkánk közben.
Microkefére cseppentve vigyünk fel kis mennyiséget applikálás előtt a ragasztócsíkon levő szempillák azon részére, amit a ragasztóba mártunk.
Márkától függetlenül minden ragasztóval kompatibilis.
Szembe és bőrre nem applikálható.

 

Tartalom: 15 ml

Add to Wishlist

Superbonder Dry it! 15ml

12 ,890 Ft Bruttó

A Superbonder egy újdonság a szempilla világában. Több előnye is van, mint például a ragasztó azonnali száradása, kötése. Ennek köszönhetően csökkentjük az allergia kialakulásának lehetőségét vendégeinknél. Érzékeny vendégek esetében azonnali mosást is alkalmazhatunk, rögtön applikálás után, így lemosva a ragasztógőzét, ami irritálhatja a vendég szemét, ezzel elkerülve a szem pirosodását.
Ezen felül megnövelheti a ragasztó tartósságát, a rugalmas kötés miatt, és a már megszokott 24-48 órás szabályt is elfelejthetik vendégeink szempilla hosszabbítás után.

Gyártva: Németország

Minden ragasztóval és technikával kompatibilis!

Kiszerelés: 15 ml

Akció!
Add to Wishlist

Szempilla Cleaner – Green Tea 15ml

6 ,690 Ft 6 ,190 Ft Bruttó

Tökéletes termék a szennyeződések tisztítására és eltávolítására a szempilla hosszabbítás előkészítése során. Eltávolítja a smink maradványait, szemváladékot, szennyeződéseket, port. Szöszmentes applikátorral ajánljuk használni. Érintkezhet bőrrel, így zsíros bőrű vendégeknél, de nyáron, akár minden vendégnél a szemhéjat is át törölhetjük vele, ezzel biztosítva a tiszta, zsírmentes szemkörnyéket. A Clenaer folyadékkal jobb, tartósabb tapadást biztosítunk.

Illat: Zöld tea

Tartalom: 15 ml

Add to Wishlist

Szempilla Cleaner Strawberry 15ml

7 ,490 Ft Bruttó

Tökéletes termék a szennyeződések tisztítására és eltávolítására a szempilla hosszabbítás előkészítése során. Eltávolítja a smink maradványait, szemváladékot, szennyeződéseket, port. Szöszmentes applikátorral ajánljuk használni. Érintkezhet bőrrel, így zsíros bőrű vendégeknél, de nyáron akár minden vendégnél a szemhéjat is át törölhetjük vele. Ezzel biztosítva a tiszta, zsírmentes szemkörnyéket. A Clenaer folyadékkal jobb, tartósabb tapadást biztosítunk. Extra C-vitamint tartalmaz.

Illat: Eper

Tartalom: 15 ml

Add to Wishlist

Szempilla sampon 125ml

9 ,590 Ft Bruttó

Lash Style Academy Szempilla sampon

  • olajmentes
  • parabénmentes
  • vegán
  • pH semleges
  • gyártás – EU

Kiszerelés: 125 ml

Add to Wishlist

Szempilla Sampoo 50 ML

5 ,990 Ft Bruttó

Lash Style Academy Szempilla sampon.

  • olajmentes
  • parabénmentes
  • vegán
  • pH semleges
  • gyártás – EU

Kiszerelés: 50 ml

 

Add to Wishlist

Zselés leoldó

4 ,990 Ft Bruttó

Zselé állagú oldószer, ami a műszempilla leoldására szolgál. Gyorsan és könnyen old. Miután ferosítja a természetes szempillát!

Minden clvittük, hagyjuk hatni 5-10 percet, és utána kezdjük el a szempilla eltávolítását microkefével. Nem káianoakrilát alapú ragasztóhoz használható. Állaga a hőmérsékletre változhat, ami nem jelent minőségi romlást vagy hibát!

Kiszerelés: 15 ml