Mind a(z) 9 találat megjelenítése

Add to Wishlist

Kézfertőtlenítő zselé 29ml

2 ,490 Ft Bruttó

Kézfertőtlenítő zselé, hidratáló összetevőkkel. Fertőtleníti és ápolja a kezeket, megvédi a kiszáradástól. Elérhető többféle illatban.

Kiszerelés: 29ml

 

Kedves vásárlóink!

Sajnos a COVID19 vírus miatt, jelenleg a fertőtlenítőket, maszkokat, mi magunk is csillagászati árakon tudjuk csak beszerezni, már amit egyáltalán be lehet szerezni. A maszkok a mostani állás szerint ezerötszáz százalékkal drágábbak a piacon, mint pár héttel ezelőtt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkedvezőbb árakon tudjuk ezeket beszerezni és így elérhetővé tenni mindenkinek.

Add to Wishlist

Szempilla Cleaner – Green Tea 15ml

6 ,690 Ft Bruttó

Tökéletes termék a szennyeződések tisztítására és eltávolítására a szempilla hosszabbítás előkészítése során. Eltávolítja a smink maradványait, szemváladékot, szennyeződéseket, port. Szöszmentes applikátorral ajánljuk használni. Érintkezhet bőrrel, így zsíros bőrű vendégeknél, de nyáron, akár minden vendégnél a szemhéjat is át törölhetjük vele, ezzel biztosítva a tiszta, zsírmentes szemkörnyéket. A Clenaer folyadékkal jobb, tartósabb tapadást biztosítunk.

Illat: Zöld tea

Tartalom: 15 ml

Add to Wishlist

Szempilla Cleaner Strawberry 15ml

7 ,490 Ft Bruttó

Tökéletes termék a szennyeződések tisztítására és eltávolítására a szempilla hosszabbítás előkészítése során. Eltávolítja a smink maradványait, szemváladékot, szennyeződéseket, port. Szöszmentes applikátorral ajánljuk használni. Érintkezhet bőrrel, így zsíros bőrű vendégeknél, de nyáron akár minden vendégnél a szemhéjat is át törölhetjük vele. Ezzel biztosítva a tiszta, zsírmentes szemkörnyéket. A Clenaer folyadékkal jobb, tartósabb tapadást biztosítunk. Extra C-vitamint tartalmaz.

Illat: Eper

Tartalom: 15 ml

Elfogyott
Add to Wishlist

Szempilla sampon 125ml

9 ,590 Ft Bruttó

Lash Style Academy Szempilla sampon

  • olajmentes
  • parabénmentes
  • vegán
  • pH semleges
  • gyártás – EU

Kiszerelés: 125 ml

Add to Wishlist

Szempilla Sampoo 50 ML

5 ,990 Ft Bruttó

Lash Style Academy Szempilla sampon.

  • olajmentes
  • parabénmentes
  • vegán
  • pH semleges
  • gyártás – EU

Kiszerelés: 50 ml

 

Add to Wishlist

Szempilla tisztító ecset

1 ,090 Ft Bruttó

Szempilla tisztító ecset, samponhoz. Formájának köszönhetően alapos tisztítást biztosít munkánk során. A Lashstyle samponnal együtt, minden szennyeződést eltávolít, legyen az szemváladék, smink, szempilla spirál vagy tusvonal. Minden vendég után ügyeljünk az alapos fertőtlenítésre!

1 Darab