Műszempilla építő workshop
MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓAN

Műszempilla építő workshop

A Lash Style Academy olyan műszempilla építő workshop szervezését végzi, amely egyedülálló képzési minőséget nyújt minden tanulónak. Workshopjainkon az elméleti és gyarkolati műszempilla építés teljes tudásanyaga átadásra kerül. Külön tanulói könyvet is biztosítunk, melyben minden lépés pontról pontra megtalálható. Külön kitérünk a higiénia területekre, érintjük a műszempilla építésben alkalmazható stylingokat.

A Lash Style Academy műszempilla építő workshop teljesen az alapoktól tárgyalja a műszempilla építést. Magyarország egész területén elérhetőek képzéseink, így nem kell azon aggódnod, hogy csak hatalmas távolságok áthidalásával érhető el a megfelelő szakmai gyakorlati és elméleti tudás.

Elérhető képzéseink

Műszempilla építő workshop alapképzések

Műszempilla építő alapképzés

A műszempilla építés világába való belépés első állomása az alapképzés, ahol minden elméleti és gyakorlati tudást megszerezhetsz ahhoz, hogy erre a fantasztikus útra rálépj, és idővel professzionális szempilla stylist válhasson belőled.

Light Volumen műszempilla építés

Akiknek már nem elég az alapképzésen megszerzett tudás. Lépj egyel feljebb, tanulj meg új technikákat és trükköket. A Light Volumen szempilla építés egy különlegesebb építési technika.

Russian Volument műszempilla építés

Azoknak akik többre vágynak. A Russian Volumen szempilla építés a szakma magas iskolája. Ennél a technikánál már olyan szakmai felkészültség szükséges ami kizárólag professzionális szempilla stylist-tól tanulható meg.

Elérhető képzéseink

Műszempilla építő workshop mesterképzések

Russian Mega Volumen 6D-10D

A Russian Mega Volumen 6D-10D a versenyeken csak királynő kategóriaként említett legmagasabb műszempilla építő szint. Az itt megszerzett tudás gyakorlatilag mindenben a legmagasabb, amit valaha is szempilla építő elérhet.

Lash Style Academy Oktató

Lépj be a Lash Style Academy nemzetközi csapatába és legyél LSA oktató. A képzésnek alapfeltétele a professzionális szintű szempilla építési technikák ismerete. Amennyiben úgy gondolod, hogy itt a helyed a csapatban, szeretettel várunk. Jelentkezz. 🙂

Műszempilla építés VIP mentoring

Műszempilla építés VIP mentoring azoknak szól, akik már elsajátították a szempilla építés technikáit, valamelyik állomását és szeretnének egy korrekciós képzést, ahol a hibák kijavításra kerülnek. A workshop modellel, szempilla építés közben történik ahol a mentor folyamatosan figyeli a résztvevő lépéseit, munkafolyamatait és kijavítja azokat.

Elérhető képzéseink

Egyéb képzések

Henna Brow szemöldök felsés

A Henna Brow szemöldök festés egy különleges szemöldök festési technológia speciális valódi Henna festékek és alapanyagok felhasználásával, prémium minőségben.

Műszempilla építés

Magyarországi oktatóink

Csutorás Zita

Oktató
Kaposvár / Somogy megye

Kovács Petra

Oktató
Győr / Győr Moson Sopron megye

Czafit Roxána

Oktató
Tapolca / Veszprém megye

Vivien Tüske

Oktató
Baja / Bács-Kiskun megye

Oláh Renáta

Oktató
Szombathely / Vas megye

Ragács Petra

Oktató
Pécs / Baranya megye

Tölcsér Anita

Oktató
Budapest / Pest megye

Hajnalka Simon-Lendvai

Alapító / Tulajdonos / Oktató
Személyes egyeztetés alapján