Moziesik Viktória vagyok, a Lash Style Magyarország kizárólagos forgalmazója, trénere, szakmai zsűritag, szalon tulajdonos és a Mo Lashes s.r.o. tulajdonosa.

2013-ban találkoztam először a szempilla építéssel, még ebben az évben jelentkeztem az első tanfolyamra, ahol sajnos sok információt nem kaptam, ennek megfelelően a munkám sem volt igazán minőségi. 2014-ben az Instagram és facebookon látott szebbnél szebb munkák motiváltak, és elkezdtem tovább tanulni, fejleszteni magam. Azóta évente 2x veszek részt továbbképzéseken külföldi oktatóknál, hogy biztosan a legújabb trendeket, stílusokat, technikákat, információkat és fejlesztéseket tudjam itthon átadni a fejlődni vágyó kollegináknak.

2016 és 2018 között a cseh Glamour lashes csapatának tagja voltam, ennek köszönhetően szerves részese lettem 3 piacnak is (Magyarország, Szlovákia és Csehország). Azt hiszem, ennek köszönhetően, sokkal jobban belelátok, mekkora különbségek vannak a pilla világában, attól függően, melyik országról van szó a nagyvilágban. Az együttműködésünk lezárása után hónapokkal, csatlakoztam a Lash Style csapatához, 2018 decemberébe. A márka megálmodója Simon-Lendvai Hajnalka, akivel mondhatom szinte mindenben egyezik a felfogásunk a szakmával kapcsolatosan, legyen ez a célunk, igényességünk, őszinteségünk, fejlődni vágyásunk, szakmai tudatosságunk, segítőkészségünk, szakmai alázatunk és minőségi anyagokkal való elvárásunk. Ezért is tesztelünk mindent minden országban, ahol jelen vagyunk (Ausztria, Svájc, Németország, Szlovákia, Csehország, Magyarország).  Hajniban nem csak szakmai/üzleti partnert találtam, de igazi barátot is. Ha valakire lehet ebben a szakmában felnézni, az számomra Ő. Mindig egyenes, hiteles és a tudása verhetetlen. Nem véletlen rendszeres előadója a legnagyobb szempillás kongresszusoknak, Amerikában és Európában is, mint ahogy nemzetközi zsűritag évek óta.

Éveken át rendszeresen vettem részt versenyeken, ahol mindig dobogós voltam, több különdíjat is kaptam a szakmai zsűritől. Mára a versenyzést befejeztem, inkább másokat segítek hozza és készítek fel a versenyekre. Sosem álltam be a sorba, így mindig megelőztem a trendeket, amik utána később itthon is nagyon befutottak, mint például a „mini” szettek (maximum 9 mm), a természetes hatású szempillák, színes pillák használata a mindennapokban, különleges ívű pillák, külföldi és nemzetközi profi versenyeken való részvétel, filtermentes képek használata stb.

Oktatóként a célom, hogy magabiztos, színvonalas, munkájukra igényes és korrekt pillásokkal bővüljön az itthoni és nemzetközi piac is.

Nem szeretnék olyan kolleginákat „kinevelni”, akik az én másaim lesznek. Nekem sokkal felemelőbb érzés, amikor látom kialakulni a tanítvány saját stílusát és én ebben a segítségére vagyok. Ezért tartom fontosnak, hogy a tanfolyamaimon soha nincs CSAK ez vagy CSAK az a jó. Teljes mellszéllességgel ki állok a termék mellet, amit képviselek, imádom, de soha nem erőltetem senkire, igy aztán az sem történhet meg, hogy azért elengedjem el valaki kezét az oktatás után, mert más terméket, csipeszt használ, vagy stílust képvisel, mint én! Több tanítványom is nemzetközi sikereket tudhat magáénak, akár mint versenygyőztesek, trénerek vagy termékek forgalmazói. A nagyvilágban sok helyen találkozhattok velünk, Egyesült államok Florida, Hollandia, Svájc, Szlovákia és további országokban dolgoznak jobbnál jobb pillások, akiket hozzá segíthettem sikereikhez és máig jó kapcsolatot ápolunk.

Kedvenc hashtagem a #nofilter, minden munkám mellett ott van, így minden, amit tőlem látsz, nyers fotó, nem kapsz mást majd a szalonban sem akár vendég akár tanulóként érkezel! Nem tartom korrektnek becsapni a vendégeket és tanulókat sem.

Bármilyen kérdéssel fordulnál hozzám, megteheted a viktoria.moziesik@lashstyle.hu email címen.

Szakmai továbbképzések:

2013 – Lady Lash – alapképzés 5 (Budapest)

2014 – Szépség – Gyár – 2D (Budapest)

2014 – Szépség – Gyár – light volume (Budapest)

2015 – Smart Lashes – nemzetközi tréner tréning (Prága)

2015 – Eternite Lashes – Volume képzés

2016 november  – Glamour Lashes – Nemzetközi tréner képzés

2016 november  – Glamour Lashes – Eyeliner (Tusvonal hatás) (Prága)

2016 november – Julija Baltulioniene – Your Guide to Successful Competition (Verseny felkészítő)

2017 március – Laura Kaminskiene (MB Beauty School) – Volume

2017 április  – Mariana Smirnova – Royal volume

2018 január – Sofja Smatko (Sophie training center) – Perfect Russian Volume

2018 január – Sofia Smatko (Sophie traianing center) – Technique Lash – to – lash

2018 október – Lucie Veselá – Mega volume training – Bordeaux technika

2020 január – Olga Nevmienko – Master class

Szakmai eredmények/ elismerések/díjak

  1. december – Smart lashes/ Online verseny 1. hely
  2. Smart lashes/ Online verseny 2. hely
  3. október / I. Long Lashes Championship (Live verseny)/ Kategória: Volume lashes 3. hely
  4. október Lash Pro Contest Slovenia

Kategória: Light Volume (Master)

  1. hely

Különdíj: „Favorite volume lashes”

2016 december – 2017 május Lash Inc Magazin

(több száz munka közül, az én munkám is bekerült a legnagyobb nemzetközi szakmai magazinba)

2017 Augusztus

London Lash Professional díj (A világ 100 legjobb szempilla stylist listája)

Award of Excellence 2017

2017 október LashAgora Wien/ Kategória: Light Volume (Professional) / 2. hely

  1. Február

Zsűritag/ Szépség-gyár III. Kompetencia versenyen

2018 Február

Jelöltek a NALA Gala awardon (lash artist of the year kategóriában)

  1. Február

Előadóként részt vettem a Csehországban megrendezett Master Stylist szemináriumon. Téma: Hogyan készíts megfelelő promóciós kepéket a munkádról.

2018 október Gold Lashes (Bratislava)/ Kategória Volume lashes 1. hely

2018 október LashAgora Wien/ Kategória: Light Volume (Expert) 1. hely / +Különdíj

Kategória: 2D (Expert)

  1. hely

2019 május/ Pillatábor / Előadó/ Téma: A tökéletes precizitás

2019 Ősz/ Lash Art Stylist online verseny/ Zsűritag

2020 február African Queen 2020 Online International Lash Competition / Zsűritag