Akció!

2022 Naptár szépségipari szakembereknek

5 ,599 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Categories: ,

Leírás

2022 Naptár szépségipari szakembereknek

2022-es naptár, kimondottan szépségipari szakembereknek, heti bontásban, A5 méretben, Lash Style logóval ellátva. A naptár dizájnja egyszerű, mégis elegáns és letisztult. Így minden igényes szépségipari szakembernek a tökéletes és állandó társa lehet a 2022-es évben.

Felépítése nagyon praktikus. Heti bontásban készült, melynek köszönhetően az egész hetet egyben át lehet látni. Fél órás felosztásokban, így könnyedén lehet az időpontokat beosztani. A könyv elejében a személyes adatoknak is van fent tartva egy lap, így ha elvesztenéd a ezt a praktikus kis naptárat, a megtaláló könnyedén vissza tudja juttatni hozzád.

Helyet kapott egy éves összefoglaló naptár 2022 és 2023-ról is, mert ha jó előre kell tervezni, akkor nagyon praktikus, hogy a két évet egyben látod, így pontosan tudni fogod melyik dátum milyen napra esik. Egy előtervező 2022-re is a naptár részét képezi. Egy havi előjegyzés terv is helyet kapott benne, így könnyedén tudsz bevétel- kiadás számlákat vezetni. Állami és nemzetközi ünnepnapok naptár résznek köszönhetően pedig mindig pontosan fogod tudni, hogy melyik hónapban hány ünnepnappal és mikor kell számolnod.

A naptár 3 nyelven készült, magyar, angol és német. A 2022-es naptár legvégén pedig helyet kapott jegyzetelésre vagy kontaktok vezetésére is pár szabad oldal.

Feel and Love Lash Style 2022 Naptár szépségipari szakembereknek

2022-es naptár szépségipari szakembereknek limitált példányszámban készült. Le ne maradj róla! Nem kell tovább keresgélned a tökéletes naptárt. Precíz gyártású és minőségi anyagból készült, így nem kell aggódni, hogy a lapok kiszakadnak, és felírt időpontjaid elvesznek.

A5-ös mérete miatt akár a kisebb táskádban is bárhová magaddal viheted, ugyanis a szabad és foglalt időpontjaid jegyzetének mindig kéznél kell lennie

A termékeink tesztelésénél és gyártásánál nagy hangsúlyt fordítunk a kihasználhatóságra és a minőségre. A design-t pedig igyekszünk a lehető legszebb és legegyedibb módon legyártatni. Reméljük te is annyira elégedett leszel vele, mint mi. 🙂 Szeretnél a Lash Style Academy csapatához tartozni? Jelentkezz emailben és érdeklődj a feltételekről.

www.lashstyle.at

Javasolt kiegészítők neked Szempillás börönd, LashStyle Toll.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2022 Naptár szépségipari szakembereknek” értékelése elsőként