Mágneses csipesz állvány

16 ,990 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

Mágneses csipesz állvány

Összesen 6 csipesz tárolható ebben a csodálatosan egyszerű, de elegáns csipesztartóban. Mágnes segítségével a csipesz biztosan nem fog kicsúszni vagy kidőlni. Könnyen belátható, és szép dísz lehet a munkahelyén.

Szerelmi csipesz

A csipeszünk kiválasztása nagyon nehéz feladat. Nincsenek mindenkinek megfelelő csipeszek. Hosszú teszt után csak azokat a részeket találjuk meg, amelyek valóban nekünk szólnak. Ha már megtaláltuk őket, védje meg őket és tartsa őket megfelelően. A jobb csipesz nagymértékben függ az anyag minőségétől, erősségétől, technikájától és attól, hogy a csipeszt valóban tesztelték-e érte, mivel a csipesz szintén kézi munka eredménye. Ezért természetesen nincs két egyforma csipesz.

Online boltunkban található összes csipeszt személyesen teszteli a tulajdonos, egy nemzetközi tréner, Simon-Lendvai Hajnalka. Ha nálunk vásárol egy csipeszt, garantáltan jó lesz! Csipeszünk között talál valamit, ami ajánlott kis hangerővel rendelkező készletek készítéséhez, hogy ez alkalmas legyen a 2–5 D-os fényerő-készletekre. És talál olyan hangerő csipeszt, amelyet 9-10 D hőmérsékleten teszteltek. A teszt során különböző vastagságú szempillákat tesztelnek különböző technikák alkalmazásával. Csak így keverhetjük össze az eredményt.

Mentorálás – Tökéletes tárgyműhely – Lash Style Academy

Nem találja a megfelelő csipeszt? Problémái vannak a ventilátorral? Forduljon hozzánk bizalommal.
Ha több képzésen vett részt, de sehol sem találta meg a titkot, a tökéletes szálak készítésének kulcsát, javasoljuk a Lash Style Academy Műhely – Mentorálás – Tökéletes témák témát. Ahol garantáltan eljut minden tudásával és hibátlan szálaival.