Akció!

Műanyag szempilla paletta

5 ,990 Ft 5 ,190 Ft Bruttó

Műanyag szempilla paletta

 

A műanyag szempilla paletta, tökéletes segítőtárs, minden szempilla stylistnak!

 

A vendég feje mellől dolgozol? Itt a tökéletes segítőtárs! A műanyag szempilla paletta, könnyen tisztítható, méretének köszönhetően 6 millimétertől egészen 14 milliméterig előkészíthető szempilla méretek.

Készleten

Add to wishlist
Add to wishlist

Leírás

Műanyag szempilla paletta

 

Műanyag szempilla paletta, tökéletes segítőtárs, minden szempilla stylistnak!

 

A vendég feje mellől dolgozol? Itt a tökéletes segítőtárs! Ez a szempilla paletta könnyen tisztítható, méretének köszönhetően 6 millimétertől egészen 14 milliméterig előkészíthető szempilla méretek. Lapos kialakítása miatt, kényelmes vele a tincsezés és a klasszikus 1D technika is.

Világos színe által jól látható a munkafolyamat, olyan hátteret biztosít, ami nem zavaró a szempilla tincs kialakítása közben, így a szemünk sem fárad és nem kap külön terhelést miatta.

Tisztítása és fertőtlenítése is gyors, kényelmes ami nagyon fontos egy szépségszalon mindennapjai során. Fertőtlenítéshez ajánljuk a professzionális termékcsalád fertőtlenítőinket, Saloncide univerzális eszközfertőtlenítő spray 250ml. Sokoldalú pillás eszköz, szempillacsíkok és ragasztó tárolására egyaránt alkalmas a szempilla paletta.

Azok számára, akik nem szeretnék közvetlenül a palettára ragasztani a szempillákat, azoknak megoldást kínál a szilikonos szempilla tartó paletta, melyet ide kattintva találsz meg Szilikon szempillatartó paletta.

Méretének köszönhetően, kényelmesen elfér rajta akár a ragasztótartó tálka is, ami a nyári melegben de a téli fűtési szezonban is, mindig frissen tartja ragasztónkat munkánk során. Ezt itt találod Szempilla ragasztótartó tálka/ “holdacska” .

Egyéb trükköket és praktikákat is megtudhatsz oktatásainkon, amelyekről az info@lashstyle.hu e-mail címen tudsz érdeklődni.

Amennyiben érdekel referencia szalon, referencia stylist vagy referencia oktató programunk, szintén az info@lashstyle.hu e-mail címen tudsz érdeklődni!