Akció!

Perfekt Fan Workshop

17 ,990 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Category:

Leírás

Perfekt Fan Workshop

Nem vagy elégedett a munkáddal? Több oktatáson vettél már részt, de a tincsekkel még mindig problémáid vannak? Ezen az oktatáson segítek a tincsezési teknikádat tökéletesíteni, azon kivül, hogy több teknikát megmutatok. Pontról pontra vesszük végig, hogyan is épül fel egy tökéletes tincs, milyen hibák merülhetnek fel és hogyan kell azt orvosolni.

A tincsek tökéletessége nélkül soha nem lesz a szetted igazán egyedi, finom és különleges. Az oktatáson érintjük részletesen a részeit, szabályait. Szalonmunkában hasznosítható információkat és tippeket, versenyen fontos részleteket. Ez a kettő nem minden esetben egyezik. A különböző stílusú tincseket, elönyeit és hátrányait. Alkalmazzuk e vagy sem?

A Perfekt Fan Workshop képzésen a szempilla híd teknikára is kitérünk.

Ez a képzés VIP Privát, ahol csak a te problémáiddal és kérdéseiddel foglalkozok. Az oktatás időtartama 2,5 óra. Az oktatás után emailben kiküldjük számodra a részvételt igazoló oklevelet és egy kedvezmény kártyát, amivel a jövöben kedvezménnyel tudsz a shopjainkban vásárolni.

Válj LashStyle Academy tanulóvá, válj sikeressé és elismertté. Mi végig támogatunk és segítünk ezen az úton, a te célod a mi célunk is egyben.

További információkért érdeklődj telefonon vagy emailben.

 

A Perfekt Fan Workshop oktatás alatt átbeszéljük a minőségi szempillák ismertetőit is, kiegészítő folyadékok helyes alkalmazását és átbeszéljük milyen csipesz is való neked vagy hogy mi alapján tudod kiválasztani ezt magadnak. Helyes ragasztó használatot, ismertetőt a ragasztokról és mindent amit a kiemelkedő tartóssághoz fontos tudni.