Hogy működik a webshop

Nem weboldalunk regisztráció nélkül is elfogadja a rendelések leadását.

Kattintson a jobb felső sarokban található regisztrációs panelre, és ezt követően az új jelszó kérésére. Ezután kövesse az ott leírtakat.

Első lépésben válogassa össze a termékeket, melyeket meg szeretne rendelni. Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint kattintson a SHOP menüpontra, ahol a termékek elérhetőek. A termékkategóriákban könnyen megtalálhatja a keresett termékeket. Ezeket a KOSÁRBA TESZEM gombbal tudja hozzáadni a vásárlási kosarához. Amikor minden terméket hozzáadott a kosárhoz, a jobb felső sarokban található kosár ikonnal tudja azokat megrendelni és fizetni.

Igen, első sorban cégünk központi bemutatótermében és oktatási központjában, ami Ausztria területén Bécs városában található. Illetve, Magyarországon számos viszonteladó partnerünknél, akiket a partnereink menüpontban talál meg. Termékteszteléshez időpont egyeztetés szükséges.

Igen, de ebben az esetben rendelésenként plusz nettó 1000 Ft. díjat számolunk fel, melyet a kiállított számlához adunk hozzá. Továbbá, nem tudjuk garantálni, hogy kollégáink mindig elérhetőek lesznek. Cégünk első sorban az online megrendeléseket preferálja.

Igen, a kosár tartalmát egészen a rendelés leadásának utolsó lépéséig bármikor kitörölheti, ezzel együtt a rendelési folyamatot is megszakítja. Amennyiben a rendelés leadását követően kívánja megszakítani a rendelést, úgy azt az adatlapján a leadott rendelések kötözz kezelheti és szakíthatja meg.

Árazás és fizetés

Termékeinket Magyar Forintban (HUF) tudja fizetni.

Ön a rendelés leadásának utolsó lépésében ki tudja választnai a fizetési módot. Cégünk kizárólag előúre utalással és PayPal -al fogadja el a rendelések kiegyenlítését. Ön a rendelés leadását követően megkapja a rendelési adatokat, melyen szerepelnek a banki utaláshoz szükséges információk is. A választott módon tudja kifizetni számláját.

Cégünk nem fogad el utánvétes fizetéssel leadott rendeléseket.

Igen 100%-ig. Cégünk nem kér be fizetési és kártya adatokat, Ön kizárólag a bankja által biztosított fizetési lehetőségeken keresztül fizet. Erre minden esetben a bank által biztosított szoftvert használja.