Lux Brown szempilla ragasztó

10 ,228 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Category: SKU: lbsr

Leírás

Lux Brown szempilla ragasztó

A nyár egyik kedvenc ragasztója, Lux Brown szempilla ragasztó. Nagyon jól lehet dolgozni vele magas páratartalom és hőmérséklet mellett is. Gyors és különlegesen nagyon tartós ragasztóról beszélünk. Főként rutinos szakembereknek ajánljuk.

Információk a Lux Brown szempilla ragasztó- hoz

A megfelelő ragasztóválasztáshoz elengedhetetlen a helységed adottságait pontosan meghatározni és azokhoz kiválasztani a legoptimálisabb ragasztót. Miután ez megvolt, tehát megvizsgáltad a páratartalmat és hőmérsékletet, érdemes azt is átgondolni hogy használj e Speed Up gyorsító folyadék vagy mellőzd. Ezt főként nyárra értjük. A nyári időszak a legnehezebb és legküzdelmesebb sok szakember számára. Miután a megfelelő és precíz előkészítéssel végeztél, megemelted a szemhéjat és állnál neki az első szempillát felragasztani. Fontos kitérni a ragasztó helyes felrázására, minden ragasztót fel kell rázni, a nap első szempillás munkája előtt körülbelül 1 percig érdemes rázni, a napszak további részében elegendő 15-30 másodpercen át.

Ennek a ragasztónak a kipárolgása intenzívebb, mint kedvelt ragasztóitoknak, például Raven szempilla ragasztó vagy Glare Pro Extra Fast szempilla ragasztó.

Ragasztóinkat hosszas tesztelés után találjátok meg shopjainkban. Mi a minőségre megyünk, nem a mindenáron értékesítésre. Próbáld ki termékeinket és érteni fogod.

Lux Brown paraméterei

Száradási idő: 0,5-1 sec.

Tartósság: 7-8 hét

Szobahőmérséklet: 18-28 Celsius fok

Páratartalom: 55-70%  (Legjobb páratartalom: 55-65%)

Színe: áttetsző barna ( száradás után átlátszó marad)

5 ml

Minnél magasabb a páratartalom, annál gyorsabb a ragasztó. Érdemes nagy hangsúlyt fordítani az alapanyagaid ismeretére. A tökéletes munkához elengedhetetlen, hogy ismerd minden tényezőjét, adottságát, összetételét, reakcióit és stb. Továbbá az egészséged megőrzése céljából is fontos hogy tisztán lásd mivel is dolgozol és miért vagy mennyire veszélyes rád nézve.

Ezek is érdekelhetnek..