65 fokos volume csipesz

8 ,990 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

65 fokos volume csipesz

Ezeket a csodálatos és finoman kidolgozott 65 fokos volume csipesz 7-9 D-ig ajánljuk. A csipesz könnyen használható és gyors! A kezdők számára könnyebb lehet dolgozni ezekkel a csipeszekkel. Ha nem tudja, melyik csipesz lenne megfelelő az Ön számára, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tanácsot adhatunk Önnek. Melyik csipesznek milyen előnyei vagy hátrányai vannak. Megtaláljuk a legjobbat!

Szerelmi csipesz

A csipeszünk kiválasztása nagyon nehéz feladat. Nincsenek mindenkinek megfelelő csipeszek. Hosszú teszt után csak azokat a részeket találjuk meg, amelyek valóban nekünk szólnak. Ha már megtaláltuk őket, védje meg őket és tartsa őket megfelelően. A megfelelő csipesz erősen függ az anyag minőségétől, szilárdságától, technikájától és attól, hogy a csipeszt valóban tesztelték-e náluk, mivel a csipesz is kézi munka eredménye. Ezért természetesen nincs két egyforma csipesz.

Online boltunkban található összes csipeszt személyesen teszteli a tulajdonos, egy nemzetközi tréner, Simon-Lendvai Hajnalka. Ha nálunk vásárol egy csipeszt, garantáltan jó lesz! Csipeszünk között talál valamit, ami ajánlott kis hangerővel rendelkező készletek készítéséhez, így alkalmas a 2–5 D-os fényerő-készletekre. És talál olyan hangerő csipeszt, amelyet 9-10 D hőmérsékleten teszteltek. A teszt során különböző vastagságú szempillákat különböző technikákkal tesztelnek. Csak így keverhetjük össze az eredményt.

Mentorálás – Perfektionstraining – Lash Style Academy

Nem találja a megfelelő csipeszt? Problémái vannak a ventilátorral? Forduljon hozzánk bizalommal.
Ha egynél több edzésen vett részt, de sehol sem találta meg a titkot, a tökéletes szálak készítésének kulcsát, javasoljuk a Lash Style Academy Műhely – Mentorálás – Tökéletes témák témát. Ahol garantáltan eljut minden tudásával és hibátlan szálaival.