Akció!

Nagy szempilla tükör

3 ,990 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

Nagy szempilla tükör

Ez a gyönyörű és elegáns Nagy szempilla tükör nemcsak dísze lehet szeretett munkahelyének, hanem az egyik legfontosabb kiegészítője is egyben. Mindig azt mondom hallgatóimnak, hogy a szempilla tükör a legjobb barátunk. Bármely munkafolyamatban könnyedén ellenőrizheti és javíthatja munkájának minőségét.

Ez a tükör nagy segítség a versenyben és a mindennapi munkában is. Ha nem tudja megfelelően használni, keressen minket bizalommal, és szívesen segítünk. Elmondjuk a titkot.

Speciális egyedi méret!

Mérete egyedülálló és különleges a piacon. Bal és jobbkezes emberek egyaránt használhatják őket. Mérete pedig könnyen áttekinthetővé teszi munkánkat. Ez a tökéletes méret még fontosabb a munka elvégzése után, mert ennek a tükörnek a segítségével nagyon kreatív és látványos fotókat készíthetünk.

Fotózás és reklámozás

Nagyon fontos a szép munkánk megfelelő fényképezése. Megmutathatjuk ügyfeleinknek a szépségét és tisztaságát, mint például a minőségi szolgáltatásunk tisztaságát. Az internet mai világában nagyon fontos, hogy bemutathassuk munkánkat. Még akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy nincs szükségünk új ügyfelekre. Ez bármikor megváltozhat. A nagyszerű eredmények érdekében javasoljuk a Glamcor Classic Elite 2 használatát is. Ez garantálja a sikert.
Ingyenes fotóműhelyeinkben pedig könnyedén megtanulhatja a fotózás összes apróságát és tökéletességét. Ha szeretne többet megtudni róla, vegye fel velünk a kapcsolatot. A fix dátumokat mindig megtalálhatja online. Ha pedig nem találja a városát a listán, de szeretne részt venni és érdekelni szeretné, ossza meg velünk, és mi is szívesen utazunk Önhöz.

A szempilla hosszabbító tanfolyamaink a legmagasabb szintre viszik. Végül egy tanulószerződéses gyakorlat, ahol az elméletben és a gyakorlatban elvárt dolgok 200% -át megszerzi!