InLei folyékony fertőtlenítőszer

4 ,490 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

InLei folyékony fertőtlenítőszer

Az InLei® F PLUS InLei folyékony fertőtlenítőszer egy használatra kész, praktikus és praktikus fertőtlenítőszer 500 ml-es kiszerelésben.
A fertőtlenítő folyadékot kifejezetten az InLei® szilikon hajcsavarók tisztítására fejlesztették ki. Szagtalan formuláját nem szívja fel a finom szilikon, így nem okoz kellemetlenséget a használat során. Különféle eszközökön használható a Lashmaker / Lamimaker területen. Használata kényelmes, nem kell hígítani. Egyszerűen mártással mélytisztítást és a szerszámok csíraterhelésének csökkentését érjük el.

Az InLei® F PLUS termék eldobható, a már beöntött folyadékot nem lehet többször felhasználni, funkciójának betöltése után inaktívvá válik.

Használata – InLei folyékony fertőtlenítőszer szerszámokhoz

Távolítsa el a szennyeződéseket a szilikon szerszámokról / hajcsavarókról. Ha festék- és/vagy ragasztómaradványok vannak, öblítse le a szerszámokat és a hajcsavarókat folyó víz alatt szappannal. Merítse a fertőtlenítendő eszközt az InLei® F PLUS-ba. Javasoljuk, hogy legalább 15-20 percig hagyja rajta. Távolítsa el az anyagot és öblítse le folyó vízzel. Hagyja természetes módon megszáradni egy eldobható törülközőn.

Szükség esetén a szerszámok és a hajcsavarók sterilizálhatók ezen eljárás után.

Baktericid hatás = 5 perc
Fungicid hatás = 20 perc
Vírusölő hatás = 30 perc
Sporicid hatás = 30 perc
PH 11
Ne áztassa a megadott időn túl.

Figyelmeztetések InLei folyékony fertőtlenítőszer

Szembe kerülés: A termék véletlenül szembe kerülése irritációt okozhat.

Bőrrel való érintkezés: Egyszeri véletlen érintkezés nem irritálja a bőrt. Az ismételt és hosszan tartó közvetlen érintkezés zsírtalaníthatja és irritálhatja a bőrt, és egyes esetekben dermatitishez vezethet.

Belélegzés: A termék gőzeivel vagy ködeivel való hosszan tartó érintkezés a légutak irritációját okozhatja.

www.wimpernkurs.at

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InLei folyékony fertőtlenítőszer” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetnek..