Akció!

Krémes soft oldószer

4 ,890 Ft Bruttó

 

 

Törlés
Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

Krémes soft oldószer

Krémes soft oldószer a kényelmes, gyors és hatékony műszempilla eltávolításához. Lash Style Academy termékei hosszas tesztelés után kerülnek számotokra is elérhetővé. A minőségi alapanyag elengedhetetlen egy minőségi szolgáltatás nyújtáshoz. Az ügyfelek érzik igazán a különbséget.

Ezek a csodálatos oldószerek 4 különböző illatban és színben elérhetőek. A termék minőségét azonban az illat vagy a szín egyáltalán nem befolyásolja. 15 ml oldószert tartalmaz az tégely, ez rengeteg ügyfélre elegendő, azonban mivel nem napi használatnak van kitéve ez az alapanyag, így tovább marad felhasználható is. Felbontástól számított 6 hónapon belül garantált a minősége. Bontatlanul pedig az oldószer 1 évig is eláll.

Elérhető illatok:

Baby Powder

Lavender Violet

Milky White

Cashmere Yogurt

Most végezted el az első képzésedet, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt az oldószert. Krémes oldószer ellenben a Géles műszempilla oldószer egy kicsit lassabb, azonban biztosabb választás egy kezdő szakembernek. Állagának köszönhetően nem tud a szembe folyni, így könnyedén és biztosan alkalmazhatja bármely szakember.

Ha már gyors és rutinos szakember vagy, akkor javasoljuk neked a Géles műszempilla oldószer , azzal ugyanis gyorsabban lehetséges a nem kívánatos műszempillák leoldása.

Ezek is érdekelhetnek..