Newstyle Szempilla csipesz

12 ,990 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

Newstyle Szempilla csipesz

Ez egy teljesen új elképzelésben gyártott csipesz, Newstyle Szempilla csipesz. Különleges kialakításának köszönhetően könnyedén és megfelelően alakítható vele a kívánt tincs. Minden csipeszünk kézzel kerül letesztelésre.

Tipp Hajnalkától:

Számomra ez a csipesz egyedi és különleges fotók elkészítéséhez egy segítség. De! továbbra is Volume szempilla csipesz LSA03 illetve Szempilla csipesz LSA04-es csipeszek az én abszolút kedvenceim. Miért? Mert ezek a csipeszek tökéletesen fognak 9-10 d-ig is. Én pedig volume szerelmes vagyok! A #newstyle Szempilla csipeszeket is én tesztelem egyesével végig. Ezekkel 5-6 d-if tudok kényelmesen tinccsel felvenni, az fölötti tincsekhez nem javaslom. Túl nagy erővel kell tartani, tehát megterhelő. Remélem hasznos volt számotokra a véleményem. 🙂 Sok sikert kívánok!

Képzések Hajnalkánál: www.wimpernkurs.at

A Lash Style Academy termékei nagyon magas színvonalat képviselnek. Hosszas tesztelés és alkalmazás alapján mondhatjuk, hogy a leendő kedvenc termékeid lesznek. Állandó és megbízható minőség. Szempilla csipeszeket már bárhol és bárkinél lehet vásárolni. Azonban ezek tényleg a a megfelelőek lesznek-e?

Általános információk – Newstyle Szempilla csipesz

Pár információval igyekszünk segíteni a választásban. A csipeszek egytől egyig kézzel készülnek, ezért is van az a probléma, hogy soha nincs 2 tökéletesen megegyező csipesz. Azonban az igazán megbízható és precíz gyártóknál ezeknél a csipeszeknél nagyon minimális az eltérés. A pillás közösség többségének ezek az eltérések nem is tűnnek fel, nem észrevehetőek. Mit is befolyásol ez azonban? A legfontosabb paraméterét a csipesznek, mégpedig az illeszkedését, azaz azt, hogy hol és mennyi műszempilla szálat képes fogni és biztosan tartani, bármely jellegű mozgás ellenére. Természetesen nem javasolt velük keringőzni, de egy lazább csukló vagy új mozgatást bírnia kell, ha igazán jó az a csipesz.

A csipeszek fogási területei három fő szakaszra bonthatóak fel, hegye, amit nem kell sokáig magyaráznunk. A csipesz hegyéről van szó. Majd a csipesz fejének a közepe, és a legutolsó a csipesz fej hátsó egyben utolsó harmada. A kedvencünk pedig, amikor legalább kettő, de van hogy mind a három területen alkalmas a műszempilla tincsünknek a fogására.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Newstyle Szempilla csipesz” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetnek..