Raven szempilla ragasztó

11 ,990 Ft Bruttó

Száradási idő: 0,5-1,5 mp.

Tartósság: minimum 5 hét

Hőmérséklet: 20-27 Celsius fok

Páratartalom: 30-70%

Összhang: Közepes

Tartalom: 5 ml

 

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Category: SKU: raven kleber

Leírás

Raven szempilla ragasztó

Raven szempilla ragasztó egy fekete, gyorsan száradó ragasztó erős tapadással, klasszikus vagy volumen technikához ajánlott. A ragasztó minden körülménytől független, csak a száradási időt befolyásolja. Nézze meg Holdacska szempilla ragasztótartó, Szöszmentes ragasztó törlőkendő és Vákumos ragasztó tartó box.

gyors.

Száradási idő: 0,5-1,5 mp.

Tartósság: minimum 5 hét

Hőmérséklet: 20-27 Celsius fok

Páratartalom: 30-70%

Összhang: Közepes

Tartalom: 5 ml

Ez a csodálatos szempilla ragasztó megkönnyíti a munkát. Gyorsabban, könnyebben és tartósabban tudjuk elkészíteni kedves ügyfeleink ​​számára a kívánt szempilla szetteket, legyen szó egy klasszikus , volume vagy extrém mega volume szettről. Gyorsabban és ügyesebben dolgozhatunk a megfelelő, kiváló és megbízható anyaggal, és ezzel időt és energiát takaríthatunk meg.

Ha problémája van a ragasztóval, talán nem csak a ragasztója. Szeretné tudni, hogy milyen ragasztóval dolgozik mindennap? Az összetétele és a ragasztó kipárolgása egy nagyon fontos tényező az egészségünk érdekében. Mennyire agresszív egy ragasztó, hogyan tudjuk helyesen alkalmazni?

Konzultáljon velünk, és segítünk megtalálni a megfelelő ragasztót. Örömmel adunk tanácsot, hogyan tudja helyesen és könnyedén használni a termékeinket. És milyen hibák történhetnek, illetve mikre érdemes nagyobb hangsúlyt fordítani.

Tudjon meg többet képzéseinkről és oktatóinktól. Ha érdekel egy kiemelkedő tréning, írjon nekünk. Ha tudja kezelni a ragasztót, akkor a munkája egyszerű lesz. Sajnos nincs mindenki számára ugyanaz a tökéletes ragasztó. A munkahelyünk körülményeinek megfelelő ragasztót kell választanunk. Képességeink szerint. A leggyorsabban vásárolható ragasztó nem mindig a legjobb megoldás, mivel tartóssági problémákat is okozhat vagy a tincsekkel való nehéz munkát.

Nagyon fontos az is, hogyan nyitja ki a Raven szempilla ragasztó palackját, hogyan készít el mindent és hol tárolja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Raven szempilla ragasztó” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetnek..