Akció!

Raven szempilla ragasztó

11 ,990 Ft Bruttó

 

Raven Kleber

Schwarzer, schnell trockender Kleber mit starker Fixierung, empfohlen für Klassische oder Volumen Technik. Der Kleber ist unabhängig jeglicher Umstände, es wirkt sich nur auf die Trocknungzeit aus.

 

Trocknungzeit:  0,5- 1,5 sec.

Dauerhaftigkeit: Minimum 5 Woche

Temperatur: 20-27 Celsius

Luftfeuchtigkeit: 30- 70 %

Konsistenz: Mittelmässig

Inhalt: 5 ML

 

Trocknungzeit:  0,5- 1,5 sec.

Dauerhaftigkeit: Minimum 5 Woche

Temperatur: 20-27 Celsius

Luftfeuchtigkeit: 30- 70 %

Konsistenz: Mittelmässig

Inhalt: 5 ML

 

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

Raven szempilla ragasztó

Raven szempilla ragasztó egy fekete, gyorsan száradó ragasztó erős tapadással, klasszikus vagy volumen technikához ajánlott. A ragasztó minden körülménytől független, csak a száradási időt befolyásolja. Nézze meg Holdacska szempilla ragasztótartó, Szöszmentes ragasztó törlőkendő és Vákumos ragasztó tartó box.

gyors.

Száradási idő: 0,5-1,5 mp.

Tartósság: minimum 5 hét

Hőmérséklet: 20-27 Celsius fok

Páratartalom: 30-70%

Összhang: Közepes

Tartalom: 5 ml

Ez a csodálatos szempilla ragasztó megkönnyíti a munkát. Gyorsabban, könnyebben és tartósabban tudjuk elkészíteni kedves ügyfeleink ​​számára a kívánt szempilla szetteket, legyen szó egy klasszikus , volume vagy extrém mega volume szettről. Gyorsabban és ügyesebben dolgozhatunk a megfelelő, kiváló és megbízható anyaggal, és ezzel időt és energiát takaríthatunk meg.

Ha problémája van a ragasztóval, talán nem csak a ragasztója. Szeretné tudni, hogy milyen ragasztóval dolgozik mindennap? Az összetétele és a ragasztó kipárolgása egy nagyon fontos tényező az egészségünk érdekében. Mennyire agresszív egy ragasztó, hogyan tudjuk helyesen alkalmazni?

Konzultáljon velünk, és segítünk megtalálni a megfelelő ragasztót. Örömmel adunk tanácsot, hogyan tudja helyesen és könnyedén használni a termékeinket. És milyen hibák történhetnek, illetve mikre érdemes nagyobb hangsúlyt fordítani.

Tudjon meg többet képzéseinkről és oktatóinktól. Ha érdekel egy kiemelkedő tréning, írjon nekünk. Ha tudja kezelni a ragasztót, akkor a munkája egyszerű lesz. Sajnos nincs mindenki számára ugyanaz a tökéletes ragasztó. A munkahelyünk körülményeinek megfelelő ragasztót kell választanunk. Képességeink szerint. A leggyorsabban vásárolható ragasztó nem mindig a legjobb megoldás, mivel tartóssági problémákat is okozhat vagy a tincsekkel való nehéz munkát.

Nagyon fontos az is, hogyan nyitja ki a Raven szempilla ragasztó palackját, hogyan készít el mindent és hol tárolja.