Smokey füstös barna szempilla

8 ,590 Ft Bruttó

Törlés
Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Category: SKU: N/A

Leírás

Smokey füstös barna szempilla.

Csodaszép Smokey füstös barna szempilla különlegesen egyedi árnyalatú 20 soros műszempilla, elegáns papír dobozban szalonod különleges kiegészítője lesz.

A Lash Style Academy termékpalettájában minden termék , eszköz és kiegészítő elérhető, ami a luxus szolgáltatás nyújtásához szükséges. Barna színű szempilláink 6 különböző árnyalatban elérhetőek. Ezzel ügyfeleidnek biztosan megtalálod a legtökéletesebbet.

Smokey füstös barna szempilla egy igazán különleges és egyedi színtónus. A legsötétebb barna szempillától egy árnyalattal világosabb, hideg árnyalatának köszönhetően nagyon látványos és elegáns szetteket készíthetünk vele. A szempilla összetételét illetően nagyon finom és puha szálakról beszélhetünk, ennek köszönhetően ügyfeleink számára egy nagyon könnyed és kellemes viseletet biztosíthatunk. Ügyfeleid garantáltan elégedettek lesznek. Tincsezhetőségét tekintve nagyon könnyedén lehet tökéletes tincseket készíteni, kifejezetten könnyedén tincsezhetőek, a szempillák zöld, közepesen erősségű ragasztószalagon vannak.

Az elegáns szempilla boxokban 20 sort találsz. A méretek a legpraktikusabban lettek összeválogatva. (1-6/2-7/3-8/4-9/4- 10/3-11/2-12/1- 13/).

Ragasztó választás a Smokey füstös barna szempilla használatához

A szempilla ragasztó választásod is nagyban befolyásolni fogja a szetted látványosságát. Szakoktatóink által ajánlott ragasztók: Raven szempilla ragasztó, Glare Pro Extra Fast szempilla ragasztó vagy Clear átlátszó ragasztó

Raven és Glare Pro Extra Fast ragasztóink fekete pigmentált, állagúkat tekintve közepes viszkozitású. Könnyedén és gyorsan lehet velük dolgozni, javasolt kezdő és profi szakembereknek is. Nagyon tartós mindegyik. Abban az esetben ha a fekete ragasztóinkkal dolgozol, csodaszép eyeliner hatást kölcsönözhetsz továbbá a szettnek, a fekete töveknek köszönhetően. Érdemes azonban nagyon odafigyelni arra, hogy a tincsek lábai egységes hosszúságúak legyenek.

Clear átlátszó ragasztónkkal való munka esetén nagyobb hangsúlyt fektethetsz a barna műszempilla egyediségére és árnyalatára.

Bármilyen kérdésed vagy problémád merülne fel, keress minket bizalommal. Szeretnél többet megtudni termékeinkről vagy oktatásainkról? Kövess minket instagrammon:  @lashartist.trainer vagy @lashstylehu

Értékesítési partnereket és oktatókat keresünk.

 

További információk

Ív

C, CC, D, L +, L 120, M