3M Papir Ragasztószalag

690 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

3M Papir Ragasztószalag

Tökéletes partner. Amikor a kliens lelógó szemhéját meg kell emelni, valamit fel kell ragasztani vagy fel kell készülni a felvonóra. Megkönnyíti a munkánkat, és közepesen erős fogantyújának köszönhetően pontosan tudunk dolgozni. Az eredeti 3M papírszalag könnyebben tapad, mint a tiszta szalag. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek túl zsíros a bőre vagy túl sok smink van, javasoljuk a tiszta ragasztószalag használatát. Ez az öntapadó papírszalag ollóval könnyen és egyszerűen levágható. Vagy természetesen ollóval vágni. A szalag minősége kiváló, és az egészségügyi ágazatban használják.

Ennek ellenére allergiás reakció lehetséges az átlátszó ragasztószalagon. Észrevesszük, hogy a szalag területén a bőr pirosra vált. Ebben az esetben azonnal távolítsa el a szalagot az ügyfél bőréről. Ne próbálja meg a jövőben ragasztani, mivel sajnos ez az allergia nem múlik el, ha valakinek már volt allergiás reakciója. Örökre megmarad.

Csak egy kis darabra van szükséged. Erősen és pontosan tapad. Ha az ügyfélnek érzékeny a bőre vagy a haja. Akkor nem lesz kényelmetlen elhúzódni. Mielőtt ragasztaná, nem szükséges előzetesen a saját tenyerére ragasztania. Ez némileg csökkenti a kötés szilárdságát és szilárdságát.

Egy tekercs 3M Papir Ragasztószalag valóban hosszú ideig tart, akár hónapokig tartó aktív használat mellett is. Nézze meg a tökéletes, 2,5 cm széles Microfoam Habtapasz 2,5cm x 5m szalagot is. Miért?

Kérjen oktatóinktól további információkat vagy utasításokat. Lépésről lépésre fotók megtalálhatók az Instagram oldalunkon is. Továbbá ajánljuk képzéseinket. Amiben mindent megtudhat minden eszközről és anyagról. A mély elméleti ismeretek mellett tanításunk nagy jelentőséget tulajdonít a gyakorlati tudásnak. Mit kap a képzéseinkről? Ételek, italok, kezdőkészlet, szempillakönyv, fix kedvezmények diákjaink számára, nemzetközileg elismert bizonyítványok és tanácsok (mindig).