Japán lélegző szempilla tapasz

990 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

Japán lélegző szempilla tapasz

A legújabb fejlesztésű szempilla tapasz a Japán lélegző szempilla tapasz, amely a legérzékenyebb szemű vendégeknek is tökéletesen megfelelő választás. Piacon jelenleg a legkeresettebb tapasz, ügyfeleink visszajelzése alapján, egyszerűen szerelem. Ennek a tapasznak a formázása nagyon egyszerű. Puha és nagyon rugalmas anyagról beszélünk. A munkafolyamat befejeztével könnyedén eltávolítható a bőrről.
Ennek a tapasznak a használata olló nélkül is könnyedén fog menni, ugyanis téphető. Használata főként a szemhéj megemelésénél nagy segítsgé. Azoknál az ügyfeleknél, ahol a bőr zsírosabb, ezáltal nehezebben tudjuk a lógó szemhéjat megemelni, vagy a ragasztó szalagok nem tartják meg, ott javasoljuk mindenféleképpen ennek a tapasznak a használatát.
Az alsó szempilla sor leragasztására ajánljuk figyelmedbe a Microfoam szemalátét tapasz 5 cm vagy az egyszer csomagolt Szemalátét .

Japán lélegző szempilla tapasz

Keresed még a számodra tökéletes alapanyagokat, ahol igazán nagy a kínálat és a minőségre van a legnagyobb hangsúly fordítva. Próbáld ki termékeinket még ma! Kérj információt, nagyon szívesen segítünk neked és tájékoztatunk mindenről. LashStlye Academy oktatásaink az ország több pontján elérhetőek, ahol biztosan a legmagasabb színtű tudást sajátíthatod el.
Értékesítési partnereinknél vagy referencia szalonjainkban pedig kipróbálhatod a termékeket vagy megnézheted. Szeretnél LashStyle Academy partner lenni, érdeklődj nálunk emailben vagy telefonon és tájékoztatni fogunk téged a pontos részletekről.

Színe:

Fehér
LashStyle Academy termék család már 8 országban elérhető, ügyfeleink elégedettsége áll az első helyen, ennek érdekében folyamatosan fejlesztünk és tesztelünk. Akik régóta ügyfeleink sok mindent megéltek velünk és ők tudják igazán ezt a fejlődést és folyamatos változást alátámasztani. A folyamatos felhasználóink pedig a legjobb visszajelzés számunkra a minőséggel való elégedettségre.