Átlátszó ragasztó szalag

790 Ft1 ,180 Ft Bruttó

Törlés
Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Category: SKU: N/A

Leírás

Átlátszó ragasztó szalag

A tökéletes partner, Átlátszó ragasztó szalag. Amikor az ügyfél lelógó szemhéját meg kell emelni, valamit fel kell ragasztani vagy fel kell készülni a felvonóra. Megkönnyíti a munkánkat, és erős tapadásának köszönhetően pontosan tudunk dolgozni. Eredeti 3M Ez a tiszta szalag erősebben tapad, mint a papírszalag. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek túl zsíros a bőre, vagy akik túl sok sminket viselnek, javasoljuk ennek az átlátszó szalagnak a használatát. Ez az átlátszó ragasztószalag könnyedén és könnyedén elszakadhat az ujjával. Vagy természetesen ollóval vágni. A szalag minősége kiváló, és az egészségügyi ágazatban használják.

Ennek ellenére allergiás reakció lehetséges az átlátszó ragasztószalagon. Észrevesszük, hogy a szalag területén a bőr pirosra vált. Ebben az esetben azonnal távolítsa el a szalagot az ügyfél bőréről. Ne próbálja meg a jövőben ragasztani, mivel sajnos ez az allergia nem múlik el, ha valakinek már volt allergiás reakciója. Örökre megmarad.

Csak egy kis darabra van szükséged. Nagyon erősen és pontosan tapad. Ha az ügyfélnek érzékeny a bőre vagy a haja. Akkor túl merő és kényelmetlen lesz elhúzni. Mielőtt ragasztaná, előzetesen a saját tenyerére kell ragasztania. Ez némileg csökkenti a kötés szilárdságát és szilárdságát.

Egy tekercs Átlátszó ragasztó szalag valóban hosszú ideig tart, akár hónapokig tartó aktív használat mellett is. Nézze meg a tökéletes, 5 cm széles mikrofoam szalagot is. Miért?

Kérjen oktatóinktól további információkat vagy utasításokat. Lépésről lépésre fotók megtalálhatók az Instagram oldalunkon is. Továbbá ajánljuk tanfolyamainkat. Amiben mindent megtudhat minden eszközről és anyagról. A mély elméleti ismeretek mellett tanításunk nagy jelentőséget tulajdonít a gyakorlati tudásnak. Mit kap a tanfolyamainkból? Ételek, italok, kezdőkészlet, szempillakönyv, fix kedvezmények diákjaink számára, nemzetközileg elismert bizonyítványok és tanácsok (mindig).