Szemalátét habtapasz

890 Ft4 ,390 Ft Bruttó

Törlés
Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Category: SKU: N/A

Leírás

Szemalátét habtapasz

Szemalátét habtapasz az új kedvencem, mert ez a szélesség tökéletesen megfelel minden ügyfél számára. További előnyei a tapasznak, nagyon kedvező áron van. Ha az ügyfélnek érzékeny szemei vannak, akkor is ezt javasoljuk, ugyanis ez orvosi tapasz, plusz nem tud elmozdulni, egy stabil tapadást biztosít, ezáltal nem tud a szembe sem csúszni. Ha az ügyfél szeme könnyezne, akkor a könnyeket is könnyedén elvezeti, anélkül, hogy minket a munkában zavarna. A tapasz bevonata különleges fényes fehér. A lámpa fényét visszaveri, ennek köszönhetően minden szempillát könnyedén látni fogunk. Nagyon vékony ez az alátét, így igazán könnyedén lehet alkalmazni.

Tekintsd meg videónkat a helyes alkalmazásról: https://www.instagram.com/p/CU0Z64-IB2y/

Tekintsd meg ezeket a termékeket is: Előre gyártott 10D tincses műszempilla, Japán lélegző szempilla tapasz, Egyenes szempilla csipesz LSA01.

Cég alapítója – Szemalátét habtapasz

A cég alapítója Hajnalka Simon-Lendvai, https://www.instagram.com/lashartist.trainer/, aki rengeteg nemzetközi élő versenyen (expert kategóriában- ami a legmagasabb szint) aratott sikereivel lett nemzetközi szinten elismert és keresett oktató, zsűri és előadó a legnagyobb nemzetközi konferenciákon. A világ minden pontján, Europa, Amerika, Ázsia tartott már oktatást, továbbá előadást.

Szakemberek körében nagyon keresett oktató, hiszen az oktatáson készült tanulói munkák bizonyítják a legjobban, hogy oktatói tevékenysége milyen szinten sikeres. Hajnalkát lehet keresni mint oktatásokkal, termékekkel kapcsolatban is, nagyon szívesen segít mindenkinek.

Feel and love Lash Style

Nemzetközi oktatási anyagai több éves tapasztalatra és magas szintű tudásra épülnek. Több kiemelkedő szakembernél is elérhetőek ezek az oktatások az oktatási anyagokkal.

Oktatásaink után is minden tanuló folyamatosan támogatva és segítve van. Legyen szó tartóssági problémáról, ügyfél szerzésről, verseny felkészítésről vagy csak általános megerősítésről!

Oktatásaink keretein belül lehetőséged nyílik a Lash Style termékek teljeskörű kipróbálásra, oktatóink segítséget nyújtanak a termékek helyes alkalmazásában is. www.lashstyle.at

További információk

Mennyiség

10 pár, 2 pár, 6 pár

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemalátét habtapasz” értékelése elsőként

Ezek is érdekelhetnek..