Ragasztó Superdry

8 ,690 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

Ragasztó Superdry

Ragasztó Superdry 6,5 ml egy új fejlesztésű nagyon hasznos alapanyag minden szempilla építő szakember részére. 2 az 1- ben, ugyanis alkalmazható, mint primer, mellyel a saját szempillákon haladunk végig, illetve tapadást elősegítő, gyorsító feladatokat is ellát, alkoholtartalma pedig sokkal alacsonyabb mint bármely más ragasztó gyorsító folyadéknak. Így nem dehidratálja a saját szempillákat.

Ez a termék teljes egészében kompatibilis Dark Matter szempilla ragasztónkkal is. Természetesen minden más ragasztóval is.

Fő funkciói:

Tökéletesen letisztítja az összes olajos lerakodást a szempillákról. Továbbá ez a termék elősegíti, hogy a szempillák barázdái kinyílhassanak, anélkül, hogy azokat kiszárítaná.

A ragasztó száradási- kötési idejét felgyorsítja.

Ragasztó Superdry amint érintkezik ragasztóval, elkezdi megkötni a gőzét is, így az ügyfeleknél jelentkező irritáció esélyét is csökkentjük. Fontos tudni, hogy ez a termék nem helyettesíti aSuperbonder Dry it! folyadékot, ugyanis ez elkezdi megkötni, de a kötés teljes lezárását a Superbonder Dry it! végzi.

Helyes alkalmazása a Ragasztó Superdry terméknek:

Az alkalmazása attól függ, hogy milyen kötési sebességet szeretnénk a ragasztónknak.

1.Primer helyett alkalmazzuk csupán minimális mennyiségben. Ebben az esetben minimálisan gyorsítja fel a ragasztónk kötését.

2.  2 mm-es szakaszban a ragasztó szalagon lévő műszempillákat kenjük át vele. Gyorsabb kötést eredményezz.

3. Abban az esetben, ha a saját szempillákra is felvisszük primer helyett illetve a ragasztó szalagon lévő műszempillákra is felvisszük. Maximális kötési gyorsaságot tudunk elérni vele. Minden ragasztó 0,5 sec gyorsaságú lesz.

Évszak alapján pár tipp nektek!

Nyáron sokkal melegebb van és a páratartalom is magasabb. Így minden ragasztó gyorsabban működik. Ilyenkor javasolt minimális mennyiségben csupán a saját szempillákra felvinni. Megfelelő gyorsaságot és erősebb tapadást biztosítva, ugyanis eltávolítja az összes olajos maradékot. Tovább a saját szempillák kiszárítása nélkül is megnyitja a kutikulát, ezáltal barázdált lesz a szempilla, így kapunk egy erősebb tapadást.

Télen hidegebb van és a fűtés miatt sokkal szárazabb a levegő. Ilyenkor javasolt a műszempillákra vagy a saját és egyben a műszempillákra való alkalmazása is.

 

Minden esetben egy tiszta Micro applikációs pálca segítségével visszük fel a Ragasztó Superdry folyadékot.