Superbonder Dry it!

12 ,990 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

Superbonder Dry it!

A Superbonder Dry it! egy forradalmian új termék a szempilla építés világában. A ragasztót 3 perc alatt teljesen szárazra köti, ezzel megszűntetve annak a további kipárolgását. Minimálisra csökkentve ezzel az irritációnak és az allergiának az lehetőségét is. Továbbá a ragasztónak egy sokkal rugalmasabb hatást ad, így a szettek is sokkal tartósabbak lesznek.

Ezt a Superbonder folyadékot bármilyen ragasztóhoz használhatód, classic, volumen vagy mega volumen szettek esetében egyaránt javasoljuk a használatát. 1 üveg körülbelül 200 vendég számára elegendő. Nagyon költség hatékony. Termékünket az Európai Unió szabályainak megfelelően gyártatjuk le Európában.

Miért is lesznek tartósabbak a szettek? Egy rugalmas kötést biztosít a ragasztó kötési pontunknak, így sokkal ellenállóbb a külső hatásokkal szemben is, valamint kevésbé hajlamos törni.

Felhasználás

A helyes alkalmazásra azonban figyelni kell. Miután az utolsó szempillát is felhelyezted, pakold el illetve fertőtlenítsd le az eszközeidet, ezzel eltelik 1-2 perc. Ez azért fontos, mert ha te azonnal lekezeled a Superbonder Dry it! folyadékkal, nagy valószínűséggel ki fog fehéredni a ragasztási pont. Tehát térjünk vissza, miután elpakoltál, egy Micro applikációs pálca segítségével 2-3 cseppet elegendő felvinni a két szemre csal az illesztési felületekre, véletlenül sem a szempilla teljes hosszára. Apró, lapolgatós mozdulatokkal, hogy a folyadék az alsó növekedési sor pilláira is jusson. Nem kell eláztatni a pillákat, ez a 2-3 csepp teljesen elég lesz.

Abban az esetben, ha valaki LSA Nano Spray-vel fixál is javasoljuk a Superbonder Dry it! folyadék használatát. Ugyanis a nanomister használatakor tulajdonképpen finomra porlasztott vízzel fixáljuk, így a külső rétegekről indul el a száradási folyamat, így a végén sajnos a nedvesség a ragasztónkon belül marad. A Superbonder Dry it! azonban ezzel ellentétben teljes egészében keveredik a ragasztónkkal ,így a kötés belülről indul el a nedvességet ezzel kifelé szorítva. Így javasoljuk először ezt a forradalmi folyadékot használni, majd a nanomistereket.

A Superbonder akár 30 %- kal javítja a ragasztó tartósságát.

További kérdéseid vannak? Keress minket bizalommal!

15 ML