Szempilla tisztító ecset kövekkel

1 ,990 Ft Bruttó

Törlés
Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Categories: , , SKU: N/A

Leírás

Szempilla tisztító ecset kövekkel

Szempilla tisztító ecset kövekkel, különleges és egyedi kivitelezés. A termék egyenlőre 2 színben elérhető, fehér és fekete színekben. Ezeket a csodaszép ecseteket papir dobozban értékesítjük, ez áltat megfelelő meglepetés ügyfelei számára. De ha csak tovább értékesítés céljából tárolod az üzletedben is, nagyon szép kiegészítője lesz a pultodnak.

Szempilla tisztító samponjaink nagyon magas minőségűek, Németországban gyártatjuk. Nagyon sensitive, egyáltalán nem kellemetlen a használata. Próbáld ki mihamarabb. Mi az amit érdemes tudnod a samponjainkról?

Szempilla tisztító sampon

-olaj mentes

-EO és parabén mentes

-Vegán

-PH bőr semleges

-Európában készült

A Lash szempilla sampon kellemes hab, amellyel finoman megtisztíthatja a szempillákat, arcát és szemöldökét a különböző por, kosz vagy pollen lerakodásoktól. Gondoskodik a természetes szempillákról és a szempilla hosszabbításáról. Alkalmas a szem körüli smink eltávolítására és az egész arc tisztítására is. Ideális mindennapi ápoláshoz és tisztításhoz.

Ügyfelek

Ügyfeleinket nem csak megszerezni kell, de megtartani is. Ez egy teljes körű és összetett szolgáltatás. Miután az ügyfél megtalált minket, eljön az időpontjára, ahol kialakul az első benyomás. Mi a legfontosabb az első kezelés előtt? A részletes téjákóztatás, ez által az ügyfél érzi, hogy igenis jó helyre került, és szakképzett szakember végzi el a szolgáltatást. Ügyfél karton kitöltése. Majd a következő fontos részlet az érzet a munka közben. Az ügyfél teljesen ki van szolgáltatva nekünk, csukott szemmel fekszik a kezeink alatt, ez miatt nagyon fontos, hogy a kezelés kellemes legyen számára. Ne kiabáljunk közben, ha lehet ne telefonáljunk, tiszteljük meg a nyugalmát. Ne okozzunk neki fájdalmat vagy kellemetlen érzést. A harmadik folyamat, amikor a kész munkánkat a tükörbe nézve meglátja, vajon elnyerjük a tetszését, olyan lett mint amilyet szeretett volna? Ha igen az utolsó pont a megtartás, ha az összes pont megfelelt az ügyfélnek és elégedett a munkánkkal, majd 2-3-4 hét elteltével a tartóssággal is elégedett. Akkor biztosan nyertünk magunknak egy új ügyfelet. Fontos, hogy az ügyfeleinknek mindig törekedjünk ugyanazt a magas minőséget szolgáltatni, ehhez pedig hozzá tartozik az is, hogy felkészítjük az otthoni tisztításra és ápolásra.