Egyéb kategória

Blogolás baba mellett és vírushelyzet alatt

Blogolás baba mellett és vírushelyzet alatt
Blogolás baba mellett és vírushelyzet alatt

Las Vegas 2018

Blogolás baba mellett és vírushelyzet alatt nem is olyan egyszerű mint azt elsőre gondoltam. Sok éve már, hogy gyűjtöm magamnak a blog címeket, melyekről majd szeretnék egy-egy komplett témát összehozni, megosztani veletek tapasztalataimat és élményeimet. Mindezt egészen 2020 márciusáig majdnemhogy elképzelhetetlennek tartottam, nem hittem, hogy valaha is lesz időm az írásra. Aztán jött a Covid.

2020 márciusában amikor Európa szerte élesebbé váltak a vírushelyzet következményei, jöttek az első bezárások, elhatároztam, hogy itt lesz az ideje a blogok írásának. Rengeteg címet találtam már eddigre ki és ideje lenne elkezdeni kidolgozni azokat. Ez kisebb nagyobb sikerrel sikerült is. Persze a vírushelyzet által felszabadult időt nem feltétlenül tudtam és akartam ráfordítani az írásra, sokkal inkább nagyobb teret szerettem volna engedni neki mint korábban, de az időmet a családomnak szerettem volna szentelni. Ez úgy érzem maradéktalanul sikerült is. Sokat játszottunk, tanultunk, tapasztaltunk és még többet nevettünk. 🙂

Blog írás céljai

A valódi cél nem más mint, hogy szeretnék a jövőben minden utazásomról, előadásaimról és konferenciáimról megosztani veletek mindent amit csak lehet. Bejártuk a világot, számtalan szuper dolgot láttunk, nagyon sok csodás emberrel ismerkedtünk meg amikből később tartós barátságok és munka kapcsolatok is kialakultak. Párom rengeteg fotót készített ezek alatt az utazások, események alatt, és azokból is meg szeretnék osztani mindent amit csak lehet.

Mindig örömmel gondolok vissza ezekre az élményekre, hisz melegséggel tölt el amikor az előadások és konferenciák végén olyan sokan odajöttek hozzám és gratuláltak az előadáshoz, elkérték elérhetőségeimet, és rengeteg kérdést tudtunk utólag átbeszélni. Jó érzés volt segíteni mindenkinek aki eddig hozzám fordult, és a blogolásomnak is pontosan ez lesz a célja. Segíteni olyan olvasmányok megírásával amiből mindenki levonhatja magának a legjobb dolgokat.

A további napokban, hetekben számos blog poszt fog elkészülni, melyeket itt az oldalon követhettek nyomon, olvashattok majd el.

Addig is bármi kérdésetek merülne fel keressetek bizalommal. 🙂

Hajnalka Simon-Lendvai

Vélemény, hozzászólás?