Kék szilikon tapasz

6 ,590 Ft Bruttó

Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás

Leírás

Kék szilikon tapasz

Kellően erősen tapad, orvosi minőség, 3M eltávolítható Kék szilikon tapasz. Ez a szilikon ragasztó ideális tapadást biztosít. Ezek a termékek hipoallergének, de tartalmazzák a latexet, a DEHP-t (ftalát) és a glutént. Erős tapadást lehet csökkenteni ha a kézfejünkön megjáratjuk.

Közel 130 vendégre elegendő.

Célszerű a végén óvatosan eltávolítani. A kék szilikon szalag szélessége elegendő és megfelel a szem hosszának. Miután levágtunk egy számunkra optimális csíkot, nem kell mást tennünk, hanem ollóval igazítani a szem alakjához. Gyorsan és egyszerűen alkalmazható.

Nagyon vékony, így nem nehezíti a munkánkat, minden szemtípusnál könnyedén alkalmazható. Kezdőknek főként javasolt, hiszen nem csuszik el, nem mozdul el a szemet irritálva. Így biztosan és könnyedén tudunk dolgozni vele.

Kérjen tanácsot oktatóinktól, vagy vegyen részt mentorációs tanfolyamainkon. Minden anyagunk és eszközünk tökéletes és megfelelő használata könnyen és gyorsan elsajátítható a képzés során.

Ügyfeleinknek nagyon tetszik ez az Microfoam Habtapasz 2,5cm x 5m és ezek az olló.

Kezdő szakember számára is ajánlom az ilyen típusú szemvédők használatát. Javaslom az egyenként becsomagolt szempárnák vagy mikrofoam szalag használatát is. Sokkal könnyebben és gyorsabban alkalmazhatja.