Beszámolók

Műszempilla építő verseny Magyarországon

Műszempilla üzlet, műszempilla építő verseny Magyarországon

Műszempilla építő verseny Magyarországon

Műszempilla építő verseny Magyarországon egy olyan esemény amit sok szakmabeli vár és szívesen verseng a különböző díjakért és elismerésekért. Az ilyen rendezvényekre számtalan országból érkeznek versenyzők. Egy nemzetközi szakmai versenyen elért eredmény jelenti az igazi és legmagasabb sikert amit szakember a műszempilla építés világában elérhet. Az online szempilla verseny 2022 -re sokkal nagyobb teret hódított magának mint azt tette a korábbi években. Az online jelenlét nagyobb felhasználói közösséget hódított. Mára viszont kezd az élő verseny újra visszakerülni méltő helyére és hatalmas nyüzsgés mutatkozik minden ilyen verseny körül.

A Magyarországon először megrendezett nemzetközi bajnokság, melynek neve LashAgora immáron 5. alkalommal kerül megredezésre. Az előző években a verseny és műszempilla építő konferencia helyének Ausztria, Bécs városa adott otthont. A verseny szervezője és kizárólagos tulajdonosa a Lash Style Academy melynek alapítója Hajnalka Simon-Lendvai.

Nemzetközi műszempilla építő konferencia

A LashAgora Magyarországon egyedülállóan nem csak műszempilla épívő verseny. A rendezvény keretein belül egy nemzetközi műszempilla építő konferencia is megrendezésre kerül, ahol számtalan neves szempilla styleist előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Mivel az elóadók több országból érkeznek ezért Magyar nyelvű tolmácsot biztosítunk minden elóadáshoz.

A zsűri

A rendezvény zsűri tagjai és előadói több országból meghívott neves szakemberek, akik a műszempilla építés világának kimagasló és méltán híres szempilla styleistjai.

A Gála Vacsora

A 3 napos rendezvényt befejező eseményként a gála vacsora zárja, mely egyben a versenyszámokban elért eredmények kihirdetését is magába foglalja. A vacsora alatt lehetőség nyílik a különböző kapcsolatteremtésekre, kommunikációkra akár a zsűrikkel, az előadókkal vagy a versenyzőkkel. További lehetőségként említeném meg a közös fotózkodást is.

Műszempilla építő verseny Magyarországon – A nevezés.

A LashAgora -ra  a nevezés roppant egyszerű, nincs más tennivaló mint kiválasztani azokat a versenyszámokat, melyben a versenyző indulni szeretne. A versenyszámok jegyek formájában elérhetőek. A versenyzőnek egyszerre több, vagy akár minden versenyszámban lehetősége van indulnia. A jegyek a lap alján elérhetőek.

A jegyek megvásárlását követően már foglalt a helyed a versenyre. Itt fontos kiemelni, hogy a versenyen való részvétel nem jelenti automatikusan a gála vacsorán és a konferencián való részvételt is. Azokra külön kell jelentkezned és jegyet vásárolni rájuk. A jegyek a lap alján elérhetőek.

Általános információk

A versenyzők és a modellek sorszámokat kapnak a verseny ideje alatt. Névvel nem nevezhet senki a versenyszámokra. Ennek oka, hogy a zsűri teljesen név nélkül értékelhesse a munkákat. A zsűrizés külön helyiségben zajlik, ahol a versenyzők nem kommunikálhatnak a zsűri tagjaival. A modellek név nélkül, sorszámaik alapján vehetnek részt az értékelésen. Minden versenyző a versenyt követően a gála vacsora alatt megkapja a pontozólapot, melyen láthatóvá válik, hogy melyik zsűri milyen pontokkal értékelte a munkáját. Természetesen itt lehetőséget biztosítunk a zsűrivel való kommunikációra, az esetleges kérdések tisztázása érdekében.

Bármilyen egyéb kérdés merülne fel állok rendelkezésre. 🙂

Jó versenyzést és sikeres eredményeket kívánok.

Hajnalka Simon-Lendvai

LashAgora nemzetközi műszempilla építő konferencia és verseny

JEGYEK A VERSENYRE

A LashAgora rendezvényei zárt körűek. Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség, így a versenyen, a konferencián, vagy a gála vacsorán való részvételhez előzetesen jegyvásárlásra van szükség. A jegyeket kizárólag a LashAgora weboldalán: www.lashagora.hu lehet megvárásolni.