Matte Mink Mélyfekete Szempilla 0,03

4 ,990 Ft Bruttó

Törlés
Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Category: SKU: N/A

Leírás

Matte Mink Mélyfekete Szempilla 0,03

Matte Mink Mélyfekete Szempilla 0,03 választható ívek: C/ CC/ D/ L/ L+/ M

10 soros és 20 soros kiszerelésben, fehér (2mm) ragasztószalagon

10 Soros Box: C/CC/D/M/L/L+ csak mix  6-12 mm kiszerelésben rendelhetőek. 

 

Mix 6-13: 1×6/ 2×7/ 3×8/ 4×9/ 4×10/ 3×11/ 2×12/ 1×13/

Mix 4-5-6-7 mm: 4×5, 5×5, 6×5,7×5

Mix 12-15mm: 12×5, 13×5, 14×5, 15×5

1 Size: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Szakemberek kedvenc termékei: Speed Up gyorsító folyadék, Lux Brown szempilla ragasztó, Szempilla csipesz LSA04, Szempilla tisztító ecset kövekkel, Nagy szempilla tükör.

Lash Style Academy bemutatása – Matte Mink Mélyfekete Szempilla 0,03

Lash Style Academy egy olyan különleges cég, ahol a központban az innovatív termékek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. (Természetesen a megjelenés is nagyon fontos, ezért abban is igyekszünk az általunk képviselt minőséget már a csomagoláson is megjeleníteni.)

A Lash Style Academy termékek a szakemberek munkáját kívánják szolgálni, hogy minél egyszerűbben, gyorsabban és tökéletes minőségben szolgálhassák ki ügyfeleiket. Kezdő, haladó és profi szakemberek is megtalálják nálunk a megfelelő termékeket!

Cég tulajdonosa

A cég alapítója Hajnalka Simon-Lendvai, aki rengeteg nemzetközi élő versenyen (expert kategóriában- ami a legmagasabb szint) aratott sikereivel lett nemzetközi szinten elismert és keresett oktató, zsűri és előadó a legnagyobb különböző konferenciákon. A világ minden pontján, Europa, Amerika, Ázsia tartott már oktatást, továbbá előadást.

Szakemberek körében nagyon keresett oktató, hiszen az oktatáson készült tanulói munkák bizonyítják a legjobban, hogy oktatói tevékenysége milyen szinten sikeres. Hajnalkát lehet keresni mint oktatásokkal, termékekkel kapcsolatban is, nagyon szívesen segít mindenkinek.

Feel and love Lash Style

Nemzetközi oktatási anyagai több éves tapasztalatra és magas szintű tudásra épülnek. Több kiemelkedő szakembernél is elérhetőek ezek az oktatások az oktatási anyagokkal.

Oktatásaink után is minden tanuló folyamatosan támogatva és segítve van. Legyen szó tartóssági problémáról, ügyfél szerzésről, verseny felkészítésről vagy csak általános megerősítésről!

Oktatásaink keretein belül lehetőséged nyílik a Lash Style termékek teljeskörű kipróbálásra, oktatóink segítséget nyújtanak a termékek helyes alkalmazásában is. www.lashstyle.at

Miért válaszd a Lash Style termékeit?

Ha pedig egyszer kipróbáltad minőségi termékeinket, már nem fogsz akarni mással dolgozni! Az ügyfelek pozitív visszajelzése alapján sok szakember dönt a Lash Style Academy minőség mellett.

Miben nyújtunk mást? Miben érzik az ügyfelek azt a pluszt? Finomabb, puhább műszempillák, mélyfekete színben, ragasztóink minimális kipárolgásának köszönhetően az érzékeny szemű ügyfeleknek sem okoz problémát. Elegáns kivitelben szalonod díszei lehetnek, továbbá költséghatékony kiszerelésben elérhetőek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Matte Mink Mélyfekete Szempilla 0,03” értékelése elsőként