Microfoam szemalátét tapasz 5 cm

5 ,990 Ft6 ,990 Ft Bruttó

Törlés
Kívánságlistához adás
Kívánságlistához adás
Category: SKU: N/A

Leírás

Microfoam szemalátét tapasz 5 cm

A kedvencem az Microfoam szemalátét tapasz 5 cm, mert ez a szélesség tökéletesen megfelel minden ügyfél számára. További előnyei a tapasznak, nagyon kedvező áron van, egy tekercs közel 100 ügyfél számára elegendő. Ha az ügyfélnek érzékeny szemei vannak, akkor is ezt javasoljuk, ugyanis ez orvosi tapasz, plusz nem tud elmozdulni, egy stabil tapadást biztosít, ezáltal nem tud a szembe sem csúszni. Ha az ügyfél szeme könnyezne, akkor a könnyeket is könnyedén elvezeti, anélkül, hogy minket a munkában zavarna. A tapasz bevonata különleges fényes fehér. A lámpa fényét visszaveri, ennek köszönhetően minden szempillát könnyedén látni fogunk.

Microfoam szemalátét tapasz 5 cm formázása nagyon egyszerű, a tapaszt megfeszítve tartjuk majd egy olló segítségével kivágjuk a megfelelő formát, ami a zügyfél szemére tökéletesen passzol.

Választható kiszerelés

1 darab tekercs papir dobozban vagy műanyag tároló dobozban.

5 cm X 5 m

Műanyag fedővel rendelkező boxunkban, kényelmesen és megfelelően tudod tárolni a Microfoam szemalátét tapaszt is. Tisztán tudod tartani és a tekercs szállítása, tárolása sem fog a jövőben gondot okozni.

Termékeink tesztelésére és minőségére nagy hangsúlyt fordítunk, hogy ügyfeleink a legelégedettebbek lehessenek. Nézz körbe a termékeink között, ha gyors de igazán tartós ragasztót keresel, vagy könnyedén tincsezhető silk és Volume Szempilla 0,07 (20 soros-barna szalag) szempillákat. Csipeszeink mind kézzel teszteltek, ezáltal garantált az elégedettséged. Bármely kérdés merül fel, keress minket bizalommal, legyen szó oktatásainkról, termékeinkről vagy akár rendezvényeinkről.

 

További információk

Box

,